alla kategorier

Frukt Och Grönsakspulver

Hem -> Produkt -> Frukt Och Grönsakspulver

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
主 图 6
Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver
Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver
Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver
Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver
Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver
Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver

Ekologisk E3 Betanin Rödbetsrotspulver Rödbetsjuicepulver


ProduktnamnRödbetspulver
UtrustningDirekt leverans från Factory
UtseendeRött pulver
ProvProv tillgängliga
PaketButeljerat, i säck, fat eller enligt kundens önskemål
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ETC.
UNDERSÖKNING
Beskrivning

Vad är rödbetspulver?

Rödbetspigment är ett naturligt pigment tillverkat av ätbara rödbetor genom extraktion, separering, koncentration och torkning. Huvudkomponenten är betantocyanin. Rödbetor är rödlila till mörklila vätska och pulver, som är lättlöslig i vatten och vattenlösning och uppvisar rött till lila-rött, med ljus färg. Rödbetspigment har ljus färg, enhetlig färg och ingen speciell lukt och har bra färgfunktion. Rödbetspigment används ofta i färgning av drycker, glass, vissa viner, godis, kakor, köttprodukter och andra livsmedel.

COA kan tillhandahållas

One-stop OEM-leverantör

Kapsel; Läsplatta; Gummy bearbetning

2001

OEM-paketbearbetning

1001

FAQ

● 1. Varför ska jag välja ditt företag?

1) Produkterna vi levererar är direkt tillverkade av vår egen fabrik, vilket eliminerar mellanhandshandlare. Vi bearbetar spårbarheten av råvaror och färdiga produkter. Tillverkningsprocessen övervakas. Vi följer strikt kvalitetsstandarden och upphandlingsprocessen.

2) Vi är stolta över vår 20 års erfarenhet av djup bearbetning och produktion av växtextrakt. Vi tillverkar mer än 500 typer av produkter varje år, och leveranskvantiteten överstiger 2000 ton, och betjänar 80% av handlarna i Shaanxi-provinsen.

3) Vi har kvalifikationer som.SC Food Production License, HALAL; Pågående certifieringar som HACCP, varuinspektion, ursprungscertifikat, organisk certifiering, KOSHER.

● 2. Var är din fabrik? Kan jag besöka den?

Vår fabrik ligger i Xi 'an City, Shaanxi-provinsen. Den omfattar 13,333 15,000 kvadratmeter. Den har en standardiserad verkstad på 100,000 1,200 kvadratmeter och en reningsverkstad på XNUMX XNUMX nivåer på XNUMX XNUMX kvadratmeter. Du kan besöka fabriken när som helst. Vi välkomnar inhemska och utländska kunder varmt att besöka oss!

● 3. Vilka produkter har du?

Våra produkter inkluderar naturliga växt- och örtextrakt, frukt- och grönsakspulver som ofta används för hälsovårdsprodukter, funktionella drycker, läkemedel, kosmetika, livsmedelstillsatser och kosttillskott, naturliga färger etc. Vi kan också erbjuda märkestjänster av OEM / ODM för skräddarsydda kosttillskott, tablett,>kapsel och granulat enligt ditt recept.

● 4. Kan jag få några gratisprover?

Om du är intresserad av våra produkter ger vi gärna gratisprover, och du betalar bara leveransavgiften.

● 5. Vad är skillnaden mellan örtextrakt och rakt pulver?

Skillnaden beror huvudsakligen på tillverkningsprocedur och lösning Extraktpulver: Förbehandling (krossa, tvätta, plocka) - Extrakt - Koncentrat - Filter - Spraytorkning - Smash - Blanda - Filter - Förpackning - Förvaring Rakt pulver: Förbehandling (tvätt, plocka) -- Torkning—Smash—Blanda—Filter—Förpackning—Förvaring Extraktpulver är vatten/etanollösligt; Rakt pulver är olösligt.

Kundfrågor och svar
    Stämde inga frågor!

Förfrågan

Heta kategorier