alla kategorier

Kosmetika Råvaror

Hem -> Produkt -> Kosmetika Råvaror

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Råmaterial Natriumhyaluronat CAS 9004-61-9 Hyaluronsyrapulver
Råmaterial Natriumhyaluronat CAS 9004-61-9 Hyaluronsyrapulver
Råmaterial Natriumhyaluronat CAS 9004-61-9 Hyaluronsyrapulver
Råmaterial Natriumhyaluronat CAS 9004-61-9 Hyaluronsyrapulver
Råmaterial Natriumhyaluronat CAS 9004-61-9 Hyaluronsyrapulver

Råmaterial Natriumhyaluronat CAS 9004-61-9 Hyaluronsyrapulver


ProduktnamnHyaluronsyra
MFC14H22NNaO11
UtrustningDirekt leverans från Factory
UtseendePulver
ProvProv tillgängliga
PaketButeljerat, i säck, fat eller enligt kundens önskemål
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ETC.
UNDERSÖKNING
Beskrivning

Vad är Hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är en sur mukopolysackarid. Med sin unika molekylära struktur och fysikaliska och Chemicalbook-egenskaper visar den många viktiga fysiologiska funktioner i kroppen, såsom att smörja leder, reglera permeabiliteten av blodkärlsväggar, reglera diffusion och funktion av protein och främja sårläkning. Ännu viktigare är att hyaluronsyra har en speciell vattenretentionsfunktion, vilket är det bästa fuktgivande ämnet som finns i naturen för närvarande, och kallas en idealisk naturlig fuktgivande faktor.

COA kan tillhandahållas

One-stop OEM-leverantör

Kapsel; Läsplatta; Gummy bearbetning

1000

OEM-paketbearbetning

1001

FAQ

● 1. Varför ska jag välja ditt företag?

1) Produkterna vi levererar är direkt tillverkade av vår egen fabrik, vilket eliminerar mellanhandshandlare. Vi bearbetar spårbarheten av råvaror och färdiga produkter. Tillverkningsprocessen övervakas. Vi följer strikt kvalitetsstandarden och upphandlingsprocessen.

2) Vi är stolta över vår 20 års erfarenhet av djup bearbetning och produktion av växtextrakt. Vi tillverkar mer än 500 typer av produkter varje år, och leveranskvantiteten överstiger 2000 ton, och betjänar 80% av handlarna i Shaanxi-provinsen.

3) Vi har kvalifikationer som.SC Food Production License, HALAL; Pågående certifieringar som HACCP, varuinspektion, ursprungscertifikat, organisk certifiering, KOSHER.

● 2. Var är din fabrik? Kan jag besöka den?

Vår fabrik ligger i Xi 'an City, Shaanxi-provinsen. Den omfattar 13,333 15,000 kvadratmeter. Den har en standardiserad verkstad på 100,000 1,200 kvadratmeter och en reningsverkstad på XNUMX XNUMX nivåer på XNUMX XNUMX kvadratmeter. Du kan besöka fabriken när som helst. Vi välkomnar inhemska och utländska kunder varmt att besöka oss!

● 3. Vilka produkter har du?

Våra produkter inkluderar naturliga växt- och örtextrakt, frukt- och grönsakspulver som ofta används för hälsovårdsprodukter, funktionella drycker, läkemedel, kosmetika, livsmedelstillsatser och kosttillskott, naturliga färger etc. Vi kan också erbjuda märkestjänster av OEM / ODM för skräddarsydda kosttillskott, tablett,>kapsel och granulat enligt ditt recept.

● 4. Kan jag få några gratisprover?

Om du är intresserad av våra produkter ger vi gärna gratisprover, och du betalar bara leveransavgiften.

● 5. Vad är skillnaden mellan örtextrakt och rakt pulver?

Skillnaden beror huvudsakligen på tillverkningsprocedur och lösning Extraktpulver: Förbehandling (krossa, tvätta, plocka) - Extrakt - Koncentrat - Filter - Spraytorkning - Smash - Blanda - Filter - Förpackning - Förvaring Rakt pulver: Förbehandling (tvätt, plocka) -- Torkning—Smash—Blanda—Filter—Förpackning—Förvaring Extraktpulver är vatten/etanollösligt; Rakt pulver är olösligt.

Kundfrågor och svar
    Stämde inga frågor!

Förfrågan

Heta kategorier