alla kategorier

Näring Och Hälsovård

Hem -> Produkt -> Näring Och Hälsovård

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Hjärttillskott Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98 % koenzym Q10-pulver
Hjärttillskott Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98 % koenzym Q10-pulver
Hjärttillskott Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98 % koenzym Q10-pulver
Hjärttillskott Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98 % koenzym Q10-pulver
Hjärttillskott Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98 % koenzym Q10-pulver

Hjärttillskott Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98 % koenzym Q10-pulver


ProduktnamnKoenzym Q10
HuvudingrediensenUbidecarenone 98%
UtrustningDirekt leverans från Factory
UtseendePulver
ProvProv tillgängliga
PaketButeljerat, i säck, fat eller enligt kundens önskemål
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ETC.
UNDERSÖKNING
Beskrivning

Vad är Koenzym Q10?

Koenzym Q10 är en fettlöslig organisk kinonförening med små molekyler som finns allmänt i djur- och växtceller. Dess struktur liknar vitamin K, och det är en stark antioxidant när den används ensam eller i kombination med vitamin E. Det är nödvändigt för att driva cykeln av mänsklig energiproduktion (ATP). Den har funktionerna att främja oxidativ fosforyleringsreaktion och skydda den kemiska integriteten hos biofilmstrukturen. Antalet isopentenenheter i sidokedjan av koenzym Q från olika källor är olika. Människor och däggdjur har 10 isopentenenheter, så det kallas koenzym Q10. Koenzym Q spelar en viktig roll i protonöverföring och elektronöverföring i andningskedjan in vivo. Det är en aktivator av cellandning och cellmetabolism, en viktig antioxidant och en ospecifik immunförstärkare.

COA kan tillhandahållas

One-stop OEM-leverantör

Kapsel; Läsplatta; Gummy bearbetning

1000

OEM-paketbearbetning

1001

FAQ

● 1. Varför ska jag välja ditt företag?

1) Produkterna vi levererar är direkt tillverkade av vår egen fabrik, vilket eliminerar mellanhandshandlare. Vi bearbetar spårbarheten av råvaror och färdiga produkter. Tillverkningsprocessen övervakas. Vi följer strikt kvalitetsstandarden och upphandlingsprocessen.

2) Vi är stolta över vår 20 års erfarenhet av djup bearbetning och produktion av växtextrakt. Vi tillverkar mer än 500 typer av produkter varje år, och leveranskvantiteten överstiger 2000 ton, och betjänar 80% av handlarna i Shaanxi-provinsen.

3) Vi har kvalifikationer som.SC Food Production License, HALAL; Pågående certifieringar som HACCP, varuinspektion, ursprungscertifikat, organisk certifiering, KOSHER.

● 2. Var är din fabrik? Kan jag besöka den?

Vår fabrik ligger i Xi 'an City, Shaanxi-provinsen. Den omfattar 13,333 15,000 kvadratmeter. Den har en standardiserad verkstad på 100,000 1,200 kvadratmeter och en reningsverkstad på XNUMX XNUMX nivåer på XNUMX XNUMX kvadratmeter. Du kan besöka fabriken när som helst. Vi välkomnar inhemska och utländska kunder varmt att besöka oss!

● 3. Vilka produkter har du?

Våra produkter inkluderar naturliga växt- och örtextrakt, frukt- och grönsakspulver som ofta används för hälsovårdsprodukter, funktionella drycker, läkemedel, kosmetika, livsmedelstillsatser och kosttillskott, naturliga färger etc. Vi kan också erbjuda märkestjänster av OEM / ODM för skräddarsydda kosttillskott, tablett,>kapsel och granulat enligt ditt recept.

● 4. Kan jag få några gratisprover?

Om du är intresserad av våra produkter ger vi gärna gratisprover, och du betalar bara leveransavgiften.

● 5. Vad är skillnaden mellan örtextrakt och rakt pulver?

Skillnaden beror huvudsakligen på tillverkningsprocedur och lösning Extraktpulver: Förbehandling (krossa, tvätta, plocka) - Extrakt - Koncentrat - Filter - Spraytorkning - Smash - Blanda - Filter - Förpackning - Förvaring Rakt pulver: Förbehandling (tvätt, plocka) -- Torkning—Smash—Blanda—Filter—Förpackning—Förvaring Extraktpulver är vatten/etanollösligt; Rakt pulver är olösligt.

Kundfrågor och svar
    Stämde inga frågor!

Förfrågan

Heta kategorier