alla kategorier

Näring Och Hälsovård

Hem -> Produkt -> Näring Och Hälsovård

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
OEM Food Grade CAS 62-46-4 R Alpha Lipoic Acid Pulver Alpha Lipoic Acid
OEM Food Grade CAS 62-46-4 R Alpha Lipoic Acid Pulver Alpha Lipoic Acid
OEM Food Grade CAS 62-46-4 R Alpha Lipoic Acid Pulver Alpha Lipoic Acid
OEM Food Grade CAS 62-46-4 R Alpha Lipoic Acid Pulver Alpha Lipoic Acid
OEM Food Grade CAS 62-46-4 R Alpha Lipoic Acid Pulver Alpha Lipoic Acid

OEM Food Grade CAS 62-46-4 R Alpha Lipoic Acid Pulver Alpha Lipoic Acid


ProduktnamnChondroitinsulfat
MFC8H14O2S2
UtrustningDirekt leverans från Factory
UtseendePulver
ProvProv tillgängliga
PaketButeljerat, i säck, fat eller enligt kundens önskemål
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ETC.
UNDERSÖKNING
Beskrivning

Vad är Alfaliponsyra?

Liponsyra är en sorts substans som har bättre antioxidanteffekt än vitamin A, C och E, och kan eliminera fria radikaler som påskyndar åldrande och sjukdomar. Samtidigt har liponsyra också många positiva effekter på människokroppen. Liponsyra är ett begränsat och nödvändigt näringsämne i Chemicalbook som cellerna behöver för att generera energi genom att använda energiämnen som socker, och det är också en effektiv antioxidant och tungmetallkelateringsmedel. Kroppen kan syntetisera en lämplig mängd liponsyra, men när den är i ett tillstånd av stress eller sjukdom kan dess syntes inte möta efterfrågan. Liksom många viktiga ämnen i kroppen minskar innehållet av liponsyra med åldern.

COA kan tillhandahållas

One-stop OEM-leverantör

Kapsel; Läsplatta; Gummy bearbetning

1000

OEM-paketbearbetning

1001

FAQ

● 1. Varför ska jag välja ditt företag?

1) Produkterna vi levererar är direkt tillverkade av vår egen fabrik, vilket eliminerar mellanhandshandlare. Vi bearbetar spårbarheten av råvaror och färdiga produkter. Tillverkningsprocessen övervakas. Vi följer strikt kvalitetsstandarden och upphandlingsprocessen.

2) Vi är stolta över vår 20 års erfarenhet av djup bearbetning och produktion av växtextrakt. Vi tillverkar mer än 500 typer av produkter varje år, och leveranskvantiteten överstiger 2000 ton, och betjänar 80% av handlarna i Shaanxi-provinsen.

3) Vi har kvalifikationer som.SC Food Production License, HALAL; Pågående certifieringar som HACCP, varuinspektion, ursprungscertifikat, organisk certifiering, KOSHER.

● 2. Var är din fabrik? Kan jag besöka den?

Vår fabrik ligger i Xi 'an City, Shaanxi-provinsen. Den omfattar 13,333 15,000 kvadratmeter. Den har en standardiserad verkstad på 100,000 1,200 kvadratmeter och en reningsverkstad på XNUMX XNUMX nivåer på XNUMX XNUMX kvadratmeter. Du kan besöka fabriken när som helst. Vi välkomnar inhemska och utländska kunder varmt att besöka oss!

● 3. Vilka produkter har du?

Våra produkter inkluderar naturliga växt- och örtextrakt, frukt- och grönsakspulver som ofta används för hälsovårdsprodukter, funktionella drycker, läkemedel, kosmetika, livsmedelstillsatser och kosttillskott, naturliga färger etc. Vi kan också erbjuda märkestjänster av OEM / ODM för skräddarsydda kosttillskott, tablett,>kapsel och granulat enligt ditt recept.

● 4. Kan jag få några gratisprover?

Om du är intresserad av våra produkter ger vi gärna gratisprover, och du betalar bara leveransavgiften.

● 5. Vad är skillnaden mellan örtextrakt och rakt pulver?

Skillnaden beror huvudsakligen på tillverkningsprocedur och lösning Extraktpulver: Förbehandling (krossa, tvätta, plocka) - Extrakt - Koncentrat - Filter - Spraytorkning - Smash - Blanda - Filter - Förpackning - Förvaring Rakt pulver: Förbehandling (tvätt, plocka) -- Torkning—Smash—Blanda—Filter—Förpackning—Förvaring Extraktpulver är vatten/etanollösligt; Rakt pulver är olösligt.

Kundfrågor och svar
    Stämde inga frågor!

Förfrågan

Heta kategorier