alla kategorier

Näring Och Hälsovård

Hem -> Produkt -> Näring Och Hälsovård

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
OEM Silibininer 80 % Silymarin Marianum Milk Thistle Extract Pulver
OEM Silibininer 80 % Silymarin Marianum Milk Thistle Extract Pulver
OEM Silibininer 80 % Silymarin Marianum Milk Thistle Extract Pulver
OEM Silibininer 80 % Silymarin Marianum Milk Thistle Extract Pulver
OEM Silibininer 80 % Silymarin Marianum Milk Thistle Extract Pulver

OEM Silibininer 80 % Silymarin Marianum Milk Thistle Extract Pulver


ProduktnamnSilymarin
MFC25H22O10
UtrustningDirekt leverans från Factory
UtseendePulver
ProvProv tillgängliga
PaketButeljerat, i säck, fat eller enligt kundens önskemål
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ETC.
UNDERSÖKNING
Beskrivning

Vad är Silymarin?

Silybum marianum är en utmärkt växt för att skydda levern. Dess frön innehåller nya flavonoider, huvudkomponenten är SILYMARIN-glykosidblandning, och den är rik på fettlösliga vitaminer A, D och E. Den har en bra antioxidationsfunktion, som effektivt kan ta bort fria radikaler av Chemicalbook, och " bryta" den skada som orsakas av multi-enzym reaktion på kroppen, och har en mycket bra avgiftningsfunktion för levern. Det har en god hälsovårdseffekt på levercirros, fettlever, hepatotoxicitet, kolecystit, pericholecystit, kolelitiasis och andra hepatobiliära symtom.

COA kan tillhandahållas

One-stop OEM-leverantör

Kapsel; Läsplatta; Gummy bearbetning

1000

OEM-paketbearbetning

1001

FAQ

● 1. Varför ska jag välja ditt företag?

1) Produkterna vi levererar är direkt tillverkade av vår egen fabrik, vilket eliminerar mellanhandshandlare. Vi bearbetar spårbarheten av råvaror och färdiga produkter. Tillverkningsprocessen övervakas. Vi följer strikt kvalitetsstandarden och upphandlingsprocessen.

2) Vi är stolta över vår 20 års erfarenhet av djup bearbetning och produktion av växtextrakt. Vi tillverkar mer än 500 typer av produkter varje år, och leveranskvantiteten överstiger 2000 ton, och betjänar 80% av handlarna i Shaanxi-provinsen.

3) Vi har kvalifikationer som.SC Food Production License, HALAL; Pågående certifieringar som HACCP, varuinspektion, ursprungscertifikat, organisk certifiering, KOSHER.

● 2. Var är din fabrik? Kan jag besöka den?

Vår fabrik ligger i Xi 'an City, Shaanxi-provinsen. Den omfattar 13,333 15,000 kvadratmeter. Den har en standardiserad verkstad på 100,000 1,200 kvadratmeter och en reningsverkstad på XNUMX XNUMX nivåer på XNUMX XNUMX kvadratmeter. Du kan besöka fabriken när som helst. Vi välkomnar inhemska och utländska kunder varmt att besöka oss!

● 3. Vilka produkter har du?

Våra produkter inkluderar naturliga växt- och örtextrakt, frukt- och grönsakspulver som ofta används för hälsovårdsprodukter, funktionella drycker, läkemedel, kosmetika, livsmedelstillsatser och kosttillskott, naturliga färger etc. Vi kan också erbjuda märkestjänster av OEM / ODM för skräddarsydda kosttillskott, tablett,>kapsel och granulat enligt ditt recept.

● 4. Kan jag få några gratisprover?

Om du är intresserad av våra produkter ger vi gärna gratisprover, och du betalar bara leveransavgiften.

● 5. Vad är skillnaden mellan örtextrakt och rakt pulver?

Skillnaden beror huvudsakligen på tillverkningsprocedur och lösning Extraktpulver: Förbehandling (krossa, tvätta, plocka) - Extrakt - Koncentrat - Filter - Spraytorkning - Smash - Blanda - Filter - Förpackning - Förvaring Rakt pulver: Förbehandling (tvätt, plocka) -- Torkning—Smash—Blanda—Filter—Förpackning—Förvaring Extraktpulver är vatten/etanollösligt; Rakt pulver är olösligt.

Kundfrågor och svar
    Stämde inga frågor!

Förfrågan

Heta kategorier