alla kategorier

Marknad på kreatinmonohydrattillskott

Tid: 2023-04-08 Träffar: 48

Kreatinmonohydrat är ett populärt tillskott som har fått stor uppmärksamhet i fitnessbranschen. Eftersom dess popularitet fortsätter att växa är det viktigt att överväga affärsutsikterna för detta tillägg.

Marknadsstorlek och tillväxtpotential

Marknadsstorleken för sportnäringsindustrin uppskattas till cirka 16.7 miljarder USD 2021 och förväntas växa med en CAGR på 8.4 % från 2021 till 2028. Tillväxten av denna industri drivs av ökad hälsomedvetenhet, växande efterfrågan på kosttillskott bland idrottare och fitnessentusiaster och stigande disponibla inkomster.

Kreatinmonohydrat är ett av de mest populära kosttillskotten i denna bransch, och dess marknadsstorlek uppskattas till cirka 400 miljoner dollar 2021. Tillväxtpotentialen för kreatinmonohydrat är hög på grund av den ökande efterfrågan på kosttillskott bland fitnessentusiaster och idrottare.

Konkurrenskraftigt landskap

Sportnäringsbranschen är mycket konkurrensutsatt, med flera aktörer som konkurrerar om marknadsandelar. Några av nyckelaktörerna i branschen inkluderar Glanbia plc, Optimum Nutrition Inc., GNC Holdings Inc. och MusclePharm Corp.

Kreatinmonohydrat erbjuds av flera företag i branschen och konkurrensen är hård. Företag som erbjuder högkvalitativa produkter och effektiva marknadsföringsstrategier kan dock få en konkurrensfördel på marknaden.

Distributionskanaler

Sportnäringsindustrin använder en mängd olika distributionskanaler, inklusive online- och offlinebutiker, direktförsäljning till konsumenter och specialbutiker. Onlinebutiker förväntas växa i snabbare takt på grund av e-handelns ökande popularitet och bekvämligheten den ger kunderna.

Företag som har en stark onlinenärvaro och effektiva marknadsföringsstrategier kan nå en större publik och få en konkurrensfördel på marknaden.

11

Regulatorisk miljö

Sportnäringsindustrin regleras av flera organisationer, däribland US Food and Drug Administration (FDA) och European Food Safety Authority (EFSA). Dessa organisationer reglerar säkerheten och effekten av kosttillskott och säkerställer att de följer relevanta regler.

Företag som följer relevanta regler och har produkter av hög kvalitet kan vinna kundernas förtroende och etablera ett starkt rykte på marknaden.

Slutsats

Affärsutsikterna för kreatinmonohydrat är lovande på grund av den växande efterfrågan på sportnäringstillskott bland fitnessentusiaster och idrottare. Företag som erbjuder högkvalitativa produkter och effektiva marknadsföringsstrategier kan få en konkurrensfördel på marknaden. Det är dock viktigt för företag att följa relevanta regler och skapa ett starkt rykte på marknaden.

One-stop-tjänst för Amazons bästsäljare

Som en naturlig kosttillskottsfabrik med mer än 20 års produktionserfarenhet exporterar Faitury mer än 60 % av sina extrakt till världen varje år. Faitury fokuserar på produktkvalitet och har successivt erhållit många internationella standardcertifieringar som FDA, ISO, Halal och Kosher. Creatine Monohydrate är en av Faiturys kärnprodukter. Faitury kan uppfylla alla kunders krav på produkter. Samtidigt kommer Faitury att skräddarsy och märka efter kundernas behov och Faitury kommer snabbt att tillhandahålla professionella lösningar, oavsett om det är kapslar, tabletter eller Gummies.

Med professionell teknik och verklig och ansvarsfull kundservice har Faitury gradvis blivit en one-stop-leverantör till många e-handelsföretag.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

● www.faitury.com 

● Lägg till: T3-2503, norra porten till Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kina

● Kontakta oss:

Oscar Jia

whatsapp: + 8615891483939

e-post: [e-postskyddad]

Karen Wu

whatsapp: + 8617791623995

e-post: [e-postskyddad]

Niki Yang

whatsapp: + 8618291403523

e-post: [e-postskyddad]

Heta kategorier