alla kategorier

Företagsprofil

Företagsprofil

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. är ett omfattande vetenskapligt och tekniskt företag med fokus på forskning, utveckling, produktion och försäljning av naturliga växtextrakt. Vi tillhandahåller material av hög kvalitet till industrier inom den globala växtmedicinen, hälsokost, kosttillskott, mat och dryck, dagliga kemikalier, kosmetika. Företaget är beläget i Xi'an High-tech Industry Development Zone, med mogen forskning, utvecklat team och förstklassigt säljteam.

Med stark FoU och mogen produktionskapacitet fortsätter vi att förse kunder med högkvalificerade produkter. Detta är vårt uppdrag och vår ständiga strävan. De viktigaste produkterna mer än 500 typer av rena naturliga växtextrakt och vegetabiliskt pulver.

Vi tror att de bästa naturliga ingredienserna kommer från utvalda råvaror och raffinerade processer. Företaget har åtagit sig att vara ledande i branschen. Vi fortsätter att reformera och förnya för att anpassa oss till marknadens efterfrågan, för att ge kunderna mer skräddarsydda servicelösningar, ett komplett utbud av produkter och tjänster för att möta kundernas behov på en högre nivå, med inflytande i den nordvästra regionen av växtextraktindustrin.

Lita på moderbolaget Xi'an FD Bio-Tech Co., Ltd, som grundades 2003 och täcker 14 14 kvadratmeter, är kompetent att tillhandahålla 7 produktionslinjer, med en komplett uppsättning av extraktion, kolonnkromatografi, koncentration, finseparation, vakuum- och spraytorkningsutrustning. Den dagliga kapaciteten når över 10 ton medicinska material, och vakuumtorkande spray översteg 5000 ton. Årlig kapacitet är över 60 ton råläkemedel, bland vilka XNUMX% produkter kommer in på den internationella marknaden.

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd följer konceptet "stabilitet, utveckling, reformer och innovation" och ständigt utforska och förnya. Med exakt kärnteknologi, utmärkt produktkvalitet och effektiv teamledning för den långsiktiga utvecklingen ser vi till att våra kunder njuter av våra utmärkta produkter samt intim service av hög kvalitet.

Vi hoppas verkligen kunna kommunicera och samarbeta med våra kunder.

Certifikat

ISO45001

ISO45001

ISO14001

ISO14001

HALAL

HALAL

FDA

FDA

ISO9001

ISO9001

VÅR FABRIK

12
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Heta kategorier