alla kategorier

Sekretesspolicy

Hem > Integritetspolicy

Sekretesspolicy

Sekretess är viktigt. Vi vet att datasekretess är en toppfråga idag, och vi vill att du ska njuta av din interaktion med oss ​​samtidigt som vi vet att vi värdesätter dina personuppgifter och att vi skyddar dem.

Här hittar du en översikt över hur vi behandlar dina personuppgifter, för vilka ändamål vi behandlar dem och hur du gynnas. Du får också se vilka rättigheter du har och hur du kan kontakta oss.

Uppdateringar av detta sekretessmeddelande När verksamheten och tekniken utvecklas kan vi behöva ändra detta sekretessmeddelande. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska detta sekretessmeddelande för att se till att du är uppdaterad med hur Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd använder dina personuppgifter.

Under 13 år? Om du är under 13 år ber vi dig att vänta med att bli lite äldre för att interagera med oss ​​eller be en förälder eller vårdnadshavare att kontakta oss! Vi kan inte samla in och använda dina personuppgifter utan deras samtycke.

Varför behandlar vi dina personuppgifter? Vi behandlar dina personuppgifter, inklusive alla känsliga personuppgifter som du har lämnat till oss med ditt samtycke, för att kommunicera med dig, utföra dina inköpsorder, svara på dina frågor och förse dig med kommunikation om Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd och våra produkter. Vi behandlar även dina personuppgifter för att hjälpa oss att följa lagen, för att sälja eller överföra någon relevant del av vår verksamhet, för att hantera våra system och ekonomi, för att genomföra utredningar och för att utöva lagliga rättigheter. Vi kombinerar dina personuppgifter från alla källor så att vi kan förstå dig bättre för att förbättra och anpassa din upplevelse när vi interagerar med oss.

Vem kan komma åt dina personuppgifter och varför? Vi begränsar utlämnandet av dina personuppgifter till andra, men vi behöver lämna ut dina personuppgifter i vissa fall och främst till följande mottagare:

Företag inom Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, där det krävs för våra legitima intressen eller med ditt samtycke;

Tredje parter som anlitas av oss för att tillhandahålla tjänster såsom administrering av Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltds webbplatser, applikationer och tjänster (t.ex. funktioner, program och kampanjer) tillgängliga för dig, med förbehåll för lämpligt skydd;

Kreditupplysningsföretag/inkasserare, där lagen tillåter och om vi behöver verifiera din kreditvärdighet (t.ex. om du väljer att beställa med faktura) eller samla in utestående fakturor; och Relevanta offentliga myndigheter och myndigheter, om det krävs enligt lag eller ett legitimt affärsintresse.

Datasäkerhet och lagring Vi använder en mängd olika åtgärder för att hålla dina personuppgifter konfidentiella och säkra, inklusive att begränsa åtkomsten till dina personuppgifter på grund av att du behöver veta och följa lämpliga säkerhetsstandarder för att skydda dina uppgifter.

Vi vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter endast behandlas under den minimiperiod som är nödvändig i samband med: (i) de syften som anges i detta integritetsmeddelande; (ii) eventuella ytterligare syften som meddelats dig vid eller före tidpunkten för insamlingen av relevanta personuppgifter eller påbörjandet av den relevanta behandlingen; eller (iii) som krävs eller tillåts enligt tillämplig lag; och därefter, under hela tillämplig preskriptionstid. Kort sagt, när dina personuppgifter inte längre behövs kommer vi att förstöra eller radera dem på ett säkert sätt.

Kontakta oss Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd fungerar som "kontrollant" av dina personuppgifter som behandlas under, eller i samband med, detta integritetsmeddelande. Om du har några frågor eller kommentarer angående detta integritetsmeddelande eller Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. praxis för insamling och bearbetning av personuppgifter, kontakta oss eller maila oss på [e-postskyddad]

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd
2-1702, Zhongqing Commercial Building, No. 42, Gaoxin 6th Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi

Heta kategorier